Depanare la locul evenimentului

depanare probleme masina la locul evenimentulio

Echipa iTractari va face tot posibilul ca dumneavoastra sa puteti pleca pe roti asa ca suntem pregatiti cu cateva piese de schimb la noi (in limita stocului) si cu o vulcanizare mobila.

Primul lucru pe care echipa il va efectua va fi evaluarea vehiculului iar daca acesta poate fi reparat cu piesele si echipamentele care le avem in dotare, vom face tot posibilul sa va punem masina pe picioare. Atentie, in cazul schimbarii de piese pe loc, cu acordul clientuli, pretul piesei va fi facturat catre client. Manopera este din partea noastra.

Soferii si oamenii de interventie sunt mecanici de meserie, iar daca acestia vor aprecia ca NU se poate repara pe loc, va vor transporta autovehicului pe platforma pana la cel mai apropiat service.

 

Tractarea Autovehiculului

tractare autovechicul service

Echipa de interventie va prelua autovehicului avariat si il va transporta si descarca la cel mai apropiat service. Tractarea se va efectuat cu o autospeciala din cadrul parcului nostru de platforme, specializata si doatata pentru a va transporta masina in siguranta.

Preturile de tractare a autovehiculului le puteti regasi aici: https://itractari.ro